Grön teknik

Gör avdrag på fakturan

Nytt skatteavdrag för grön teknik gör att du kan få göra 50% avdrag på både arbetskostnad och materialkostnad när du installerar grön teknik som t.ex. solceller eller laddbox till elbil – läs mer om avdraget

Laddbox till elbil

En laddstation till din elbil har många fördelar, den är inte bara snabbare, smartare och säkrare – du kan även styra laddningen via en app och dela den med dina vänner som också har elbil.

Laddningen är upp till fyra gånger snabbare med en laddbox jämfört med om du använder ett vanligt vägguttag. Dessutom är det vanliga vägguttaget inte gjort för att klara kontinuerlig hög belastning, med en laddbox slipper du riskera att dina säkringar går samtidigt som du undviker brandrisk på grund av överhettning.

Solceller – Producera egen el!

Sol och vind är ekonomiska och miljövänliga energikällor. Med en mickroproduktionsanläggning kan du producera egen el i mindre skala. Som inte avger föroreningar, inte låter och som inte är beroende av marknadens svängningar. Tekniken utvecklas snabbt och har redan blivit stor och växer hela tiden.

Du säljer ström till energibolaget när du producerar och får tillbaka när du som mest behöver. Enkelt sagt är du får ränta på satsat kapital på ca 6% och en återbetalningstid på ca 10år (beroende på energipris och räntor) Samt att staten kan återbetala 20-30% på solcellsanläggningen.

Passar till allt som vill ha eller behöver el. Villor, jordbruk, industrier, skolor, affärer, hyreshus, sommarstuga, etc..

Vi hjälper dig hela vägen kontakta oss för offert eller rådfrågning!