Solceller i Bollnäs

Gör avdrag på fakturan

Nytt skatteavdrag för grön teknik gör att du kan få göra 50% avdrag på både arbetskostnad och materialkostnad när du installerar grön teknik som t.ex. solceller eller laddbox till elbil – läs mer om avdraget

Vi installerar solceller i Bollnäs

Välkommen till Eltjänst i Bollnäs – din pålitliga partner för solcellsinstallationer i Bollnäs och närliggande områden. Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig dra nytta av solens kraft och minska din klimatpåverkan samtidigt som du sparar pengar på din elräkning. 

Med vårt djupa engagemang för förnybar energi och vår omfattande erfarenhet inom solcellsbranschen kan vi skapa anläggningar som är optimerade för att möta dina unika behov och mål. Oavsett om du är en privatperson som vill minska din beroende av det traditionella elnätet, ett företag som strävar efter att sänka sina energikostnader och sitt koldioxidavtryck, eller en offentlig institution som vill visa ledarskap inom hållbarhet, så kan vi skapa en skräddarsydd solcellsanläggning som passar dig. 

Våra solcellsanläggningar är utformade med högkvalitativa komponenter från ledande tillverkare och installeras av våra certifierade och erfarna tekniker för att säkerställa långvarig prestanda och tillförlitlighet. Vi förstår att varje installation är unik och kräver noggrann planering och expertis för att optimera dess effektivitet och lönsamhet. Därför arbetar vårt team nära med varje kund för att skapa en anläggning som passar deras specifika behov och önskemål. 

Med en solcellsanläggning installerad av Eltjänst AB i Bollnäs kan du inte bara dra nytta av att producera din egen rena energi, utan också göra en positiv miljöpåverkan genom att minska utsläppen av växthusgaser och bidra till en mer hållbar framtid. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att ta det första steget mot en grönare och mer ekonomiskt hållbar framtid med solceller. 

solceller i bollnäs

Solceller – Producera egen el!

Sol och vind är ekonomiska och miljövänliga energikällor. Med en mickroproduktionsanläggning kan du producera egen el i mindre skala. Som inte avger föroreningar, inte låter och som inte är beroende av marknadens svängningar. Tekniken utvecklas snabbt och har redan blivit stor och växer hela tiden.

Du säljer ström till energibolaget när du producerar och får tillbaka när du som mest behöver. Enkelt sagt är du får ränta på satsat kapital på ca 6% och en återbetalningstid på ca 10år (beroende på energipris och räntor) Samt att staten kan återbetala 20-30% på solcellsanläggningen.

Passar till allt som vill ha eller behöver el. Villor, jordbruk, industrier, skolor, affärer, hyreshus, sommarstuga, etc..

Vi hjälper dig hela vägen kontakta oss för offert eller rådfrågning!