Luftvärmepump i Bollnäs

Vi installerar och servar luftvärmepumpar

Energirådgivarens rekommendation

Alla som bor i villa och har en uppvärmning som består av direktverkande el, fjärrvärme, vattenburen el, luftvärmeåtervinning eller olja gör besparingar på att installera en luftvärmepump i sin fastighet. Energirådgivare i kommunen rekommenderar detta.

En luftvärmepump ger din fastighet billigare uppvärmning och en behagligare luft inomhus, luften blir renad vilket kan vara positivt om man har t.ex. astma. Samtidigt kan din luftvärmepump skänka en svalkande kyla på sommaren.

Spar dina pengar

Med en luftvärmepump kan du göra stora besparingar, mellan 30 – 60 % beroende på din klimatzon, isolering och planlösning. Redan från första dagen gör den uppvärmningen av ditt hus billigare och det är få ”sparformer” som är så pass effektiva.

Luftvärmepumpens fördelar

Vi är återförsäljare av Mitsubishi Electrics högkvalitativa luftvärmepumpar, som har 5 års garanti. Du kan även använda din smarttelefon för att ställa in pumpen, så att huset är varmt och skönt redan innan du kommer hem. Bland modellerna finns högblanka svarta eller vita för att passa in så bra som möjligt med övrig inredning i ditt hem.

Har du gjort service på din luftvärmepump?

En grundlig rengöring är viktigt för att småpartiklar sätter igen cellerna och begränsar luftflödet i din värmepump.

Det vi gör i servicen är:

Installera luftvärmepump

Vi har installerat många luftvärmepumpar genom åren och idag är det ett av våra större arbetsområden. Väljer du att anlita oss för installation av din luftvärmepump kan du dessutom utnyttja ROT-avdraget, där vi sköter allt pappersarbete så att du som kund inte behöver tänka på dessa bitar.

Offertförfrågan

Kontakta oss redan idag för en offert om du är intresserad av att serva eller installera en luftvärmepump i din fastighet. Klicka på knappen nedan för att komma till vår kontaktsida, där du hittar kontaktuppgifter och ett kontaktformulär.